Kitalpha Alpaca's

 

Rondleiding

‘Kijk, lama’s!” Dat hoor ik bijna dagelijks als voorbijgangers mijn alpaca’s zien. Ze hebben wel iets van elkaar weg en dat is ook niet zo heel verwonderlijk, want het zijn beide kameelachtigen. Máár, als je ze naast elkaar ziet, zijn het toch twee heel verschillende dieren.

 

Alpaca’s zijn niet alleen bijzonder om te zien. Ze produceren één van ‘s werelds meest hoogwaardige natuurlijke vezels. De wol is heerlijk zacht, kriebelt niet en is vele malen warmer dan schapenwol. Bovendien is alpacawol verkrijgbaar in 22 natuurlijke tinten.

 

Nieuwsgierig geworden naar de alpaca’s? Boek een rondleiding!


Gedurende 1 – 1,5 uur maakt u kennis met de alpaca’s en vertel ik u meer over deze fantastische dieren en hun unieke wol. De kosten bedragen € 7,50 per persoon of € 12,50 inclusief koffie/thee met wat lekkers. U kunt een rondleiding boeken vanaf 10 personen of € 75,-.


Rondleiding op inschrijving
Op woensdag 24 augustus 2022 organiseren wij twee rondleidingen op inschrijving; aanvang 13.00 uur of 15.30 uur. Voor deze rondleiding geldt geen minimum aantal personen. U kunt zich dus alleen aanmelden, maar u mag ook met meer personen komen. De rondleiding is geschikt voor personen vanaf 12 jaar en kost € 7,50 per persoon.

Aanmelden graag via WhatsApp 06-23556102 of e-mail info@kitalpha.nl. Denk er even aan dat u laat weten op welk tijdstip u wilt komen en met hoeveel personen.