Kitalpha Alpaca's

 

Theemiddag bij de alpaca's

De theemiddag is ook wel bekend als ‘High Tea’ in Nederland of ‘Afternoon Tea’ in Engeland; een gezellige middag met familie en/of vrienden kletsen onder het genot van een kopje thee en heerlijke hapjes. De locatie maakt de theemiddag meestal extra sfeervol, bijvoorbeeld in een oud landhuis of kasteel. Onze theemiddag vindt plaats in een levend decor, op onze boerderij in de nabijheid van de alpaca’s. Hoe bijzonder is dat?!


Tijdens de theemiddag maakt u kennis met onze alpaca’s. Wij vertellen u graag over deze fantastische dieren en hun unieke wol. Na afloop krijgt u een paar alpacasokken (t.w.v. € 14,90) in de door u gewenste maat mee naar huis, zodat u ook kennis kunt maken met de fantastische wol van de alpaca. Wij kunnen u wel vertellen hoe geweldig alpacawol is, maar om het te geloven moet u het ervaren!


Alpacas zijn dankzij hun wol aangepast aan een leven buiten. Ga voor de theemiddag gekleed  passend voor de buitentemperatuur. U hoeft zich geen zorgen te maken over wind of regen. Daar houden alpaca’s ook niet van. Dan zit u samen met de alpaca’s beschut in onze grote stal.


De theemiddag voorziet u van onbeperkt thee, een ronde hartige hapjes, een ronde sandwiches en een ronde zoetigheden. De kosten voor deze middag bedragen € 39,90, inclusief een paar alpacasokken.


Agenda
- Zondag 12 mei 2024 van 14.00 tot 16.00 uur (Moederdag)
- Zondag 23 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur    
Nog 2 tafels beschikbaar

Vanaf 6 personen is het mogelijk een datum in overleg af te spreken. Neem daarvoor contact met ons op via info@kitalpha.nl of 06-23556102 (WhatsApp).


Reserveren
Stuur een bericht aan info@kitalpha.nl en vermeldt de gewenste datum en het aantal personen waarvoor u wilt reserveren. Wij sturen u vervolgens een betaalverzoek retour. Als de betaling is voldaan, dan ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering.


Annuleren
Reserveren kan uitsluitend met vooruitbetaling. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u tot 7 dagen tevoren kosteloos annuleren en krijgt u het betaalde bedrag retour gestort. Bij annulering tot 2 dagen voor de dag van de theemiddag heeft u nog recht op 50% restitutie. Daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk. Annuleren dient altijd schriftelijk te gebeuren via info@kitalpha.nl.